Logbog for klubben


Der påbegyndes en log bog for klubben, her skal al arbejde der laves på anlægget noteres , det er planen at skal laves en meget mild form for arbejdssedler hvor navn samt opgave på anlægget er påført. så det kan blive påført her på siden


Link til logbog 

13.08.2018

Der monteret drev ( Servo) under næsten samtlige sporskiftere, disse mangler kontakter for polarisering samt forbindes til dekoder.

7 Drev under Grindsted er forbundet og virker i TC. De mangler dog polarisering.


08.08.2016

Påbegyndt samling af ledninger, var næsten færdig da fejlen blev konstateret igen. Der må være en fejl mere. Den skal findes, og vi starter mandag 15.08.2016  

04.07.2016

Tidsforbrug sammenlagt på fejlfinding : ca. 25 mandtimer.

Der lykkes at finde fejlen i en kronemuffe række. DÅRLIG FORBINDELSE. DET vir nu på 1. modul 1-8. Resten skal forbindes igen snarest.

Der laves et test setup med central et S88 modul og en skinne det virker nu.

Fortsat fejlfing, af kablet rigtig mange steder både blå og hvid leder.

S88 kabel fra central til til S88 modul måles igennem. fejlfrit !

27.06.2016

Fortsat fejlfing, Monteret nyt tilbagemelder modul ( nr. 2) uden held.

20.06.2016

Fortsat fejlfinding

PC skiftet uden held, kabler gennemgåes stadig ikke fejlen.

kræver nok en grundigere gennemgang.

16.06.2016

Fortsat fejlfing. prøvet med anden central.

13.06.2016

Haft en kortslutning på anlægget som var svær at finde, Det resulterede i at alle tilbagemeldere ikke virkede mere. jeg starter den store fejl finding....

(Jeg må komme med en kedelig nyhed, ja ikke alle nyheder er gode :-)
Der er opstået en form for fejl på vores anlæg, en slags overgang i det elektriske system. Det gør at der ikke længere bliver dedekteret om der står et lok på sporet. Ej heller vil toget køre de steder der ellers bliver målt spænding i sporet.
Det er lidt underligt. Jeg har foreløbig fejlfundet i ca. 7 timer. 
Jeg vil gerne høre om nogen har monteret skinner, rørt ved ledninger eller lign. så vi kan finde fejlen.
Alternativt, må vi gå lidt systematisk til værks. Det vil nok indebære at vi skruer mange kabler løs og så starter med noget simplet, hvorefter vi så bygger op igen. Jeg håber at der nogle som vil hjælpe lidt til så vi kan få løst problemet.)

Der påbegyndes en log bog for klubben, her skal al arbejde der laves på anlægget noteres , det er planen at skal laves en meget mild form for arbejdssedler hvor navn samt opgave på anlægget er påført.