Railroad & Co

Railroad & co laver flere programmer, indehaveren hedder Jürgen Freiwald, på det tyske forum www.freiwald.com Du skal lige registre dig. er der masse af info samt et forum i verdensklasse. Intet andet andet program yder den samme support, godt og godt. på siden hentes også de nyeste programmer.

De laver mange programmer, jeg nævner lige i flæng

Traincontroller : Bronze, Silver, Gold. 

Trainprogrammer, til programmering af dekodere

Trainanimator, bruges til at lave egne ikoner af lok samt lyde. 

+Smarthand: trådløs drift fra mobil, tablet og ekstra pc

+4D Sound: tog kan få en ordentlig lyd med dybbas. i stedet for den fesen lyd der i den typiske sounddekoder. 

Jeg bruger som tidligere skrevet, Gold. men mange af de ting jeg viser vil også kunne anvendes i Silver, og noget i Bronze.

Hvilken version skal jeg bruge

til at starte med er Bronze fint nok, hvis man har en lille bane. Det største minus er , at lok ikke kan indmåles og derfor skal der for at opnå præcist stop bruges mindst 2 - 3 tilbagemeldere i hver blok afhængig af kørselsretning.

Fra Silver kan lok indmåles og så kan 1 tilbage melder i hver blok være tilstrækkelig, sådan kører jeg. Når merprisen på tilbagemeldere kommer i nærheden af program prisen er det med at skifte til Silver. I Bronze kan drejeskive heller ikke gøres funktionsdygtig. Så hvis du ved at du får brug for en drejeskive , så er der mindst Silver. Gold versionen er bare endnu lettere at programmere, samt hurtigere at editere i.